Priznanja i nagrade

Priznanja i nagrade

Angažman Elko tima, što obuhvata menadžment i sve zaposlene, je zapažen, vrednovan i nagrađen za odnos koji njegujemo u zajednici generalno.

Ponosni smo na sve naše akcije koje su proistekle iz višegodišnje brige za sve naše zaposlene, njihove porodice, zajednice u kojoj živimo i radimo ali i prema osnovnim, srednjoškolskim i visoko obrazovnim ustanovama. Naša briga i pažnja je primjećena i od strane domaćih i međunarodnih nevladinih organizacija, tako da smo u 2009. Godine, od Fonda za aktivno građanstvo, dobili nagradu ISKRA u kategoriji za doprinos lokalnoj zajednici. Već u Martu 2010. godine prisustvujemo konferenciji o filantropiji na Balkanu u Nju Jorku u organizaciji Rokfeler Fondacije kao jedini predstavnik Crne Gore iz biznis sektora. U Decembru 2010. godine Elko Tim potpisuje pristupnicu Globalnog Sporazuma UN-a kojom se obavezujemo da ćemo poštovati 10 principa Globalnog Sporazuma iz oblasti ljudskih prava, radnih prava, životne sredine i borbe protiv korupcije. U 2011. godini dobili smo nagradu i od Zanatsko preduzetničke komore Crne Gore za Menadžera godine zbog smanjenja zavisnoti od uvoza, a 5. Decembra, na Svjetskom danu volontera dobijamo godišnju nagradu za korporativni volonterizam od Asocijacije za demokratski prosperitet – ZID. Početkom 2012. godine proglašeni za najbolju srednju kompaniju za rad u Crnoj Gori i za najinovativniju srednju kompaniju po istraživanju Blue Coach. U Junu 2013-te godine, u Briselu smo primili Evropsku nagradu za društvenu odgovornost (European CSR award) koju nam je lično uručio potpredsjednik Evropske Komisije, g-din Antonio Tajani, dok je u Decembru 2013-te godine Elko Tim dobio i Zelenu Zvijezdu za društveno odgovorno poslovanje koju im je dodijelio Ekološki pokret „Ozon“ i Agencija za zaštitu životne sredine. U istom mjesecu smo od Sekretarijata za kulturu i sport glavnog grada Podgorice dobili i Zlatnu plaketu za promociju i razvoj sportske rekreacije. U septembru 2014. nagrađeni smo od strane Unije Poslodavaca Crne Gore sa tri nagrade za društvenu odgovornost, pa smo dobili nagrade u oblasti brige za zaposlene i brige za životnu sredinu, kao i glavnu nagradu za najdoslijedniju primjenu društveno odgovornog poslovanja.

Obrazovanje, usavršavanje i motivacija zaposlenih su prioritet u Elko Tim-u, a društveno odgovorno poslovanje je naše osnovno načelo.

Brendovi koje zastupamo

Our Clients
Our Clients
Our Clients
Our Clients
Our Clients